Over ons

Geert van Breukelen, de ervaren en enthousiaste kracht achter GVB Taxaties.

Geert heeft meer dan 20 jaar ervaring als vastgoedadviseur en makelaar. Sinds 2009 is hij gecertificeerd registermakelaar/taxateur en als zodanig geregistreerd bij het Nederlands Register Voor Taxateurs) (NRVT). Ook is hij aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerende zaken (VBO).

Zijn 20 jaar praktijkervaring heeft Geert opgedaan bij een van de bekendste makelaarskantoren van Zuid-Oost Brabant. Dit heeft geleid tot een uitgebreide kennis van de dynamische onroerend goed markt in deze regio. Taxeren leert men immers niet op papier, maar uitsluitend in de praktijk.

Per 1 juli 2021 wordt het “nieuwe model taxatierapport woonruimte” geïntroduceerd, waar wij als taxateur verplicht aan mee moeten gaan werken.
De voordelen van dit nieuwe model taxatierapport voor u als consument:

  • Eenvoudig leesbaar in duidelijke taal.
  • De bouwkundige staat van de getaxeerde woning en eventuele verbeterpunten op bouwkundig vlak zijn direct inzichtelijk.
  • Een advies met betrekking tot het verduurzamen van uw woning.

Uiteraard kunt u bij GVB Taxaties terecht voor dit uitgebreide nieuw model van het taxatierapport 2021. Bel voor meer informatie 06 24 65 38 40 of vul het aanvraagformulier in.